Werkwijze

Op zoek naar een atelier of leverancier die inox op maat maakt? Dan bent u bij Inoxplus aan het juiste adres. Wanneer u een bestelling plaatst, geniet u binnen een levertermijn van 4 weken van uw nieuwe inox keuken. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

1

Weten

We starten met een aangenaam kennismakingsgesprek en komen op uw vraag ter plaatse om uw wensen en verwachtingen te bespreken. We bekijken staaltjes en gaan samen door ons inspiratieboek zodat wij precies aanvoelen naar wat u op zoek bent.

2

Meten

Wij geven deskundig advies over uw project en meten alles tot in de kleinste details op. Heeft u al een mal of schets met de juiste afmetingen? Perfect, dan mag u die ons bezorgen.

3

Ontwerpen

We sturen een transparante prijsofferte en werken een 3D-ontwerp uit volledig in lijn met uw interieurdromen. Overtuigd? Dan duiken wij in onze stockvoorraad of we bestellen de juiste (merkonafhankelijke) materialen.

4

Produceren

Onze vakmannen tekenen, plooien, snijden, lassen, polieren en beheersen ons state-of-the-art machinepark als geen ander. Met de juiste technische kennis kunnen we een exclusieve afwerking van uw project garanderen.

5

Plaatsen

We leveren op een locatie naar keuze en plaatsen uw inox keuken volgens de regels van de kunst. Wilt u uw product met beschermfolie zelf ophalen in ons atelier in Vlaams-Brabant? Geen enkel probleem!

Wij maken jouw project werkelijkheid

Wij rollen onze mouwen op om vandaag aan uw project van morgen te beginnen.

Heeft u interesse in een inox keuken? Vul gerust ons contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk op. 

nl_NLNederlands