Particulieren

Heeft u een nieuwe keuken gekocht of staat er een keukenrenovatie op de planning? Wilt u uw verouderd keukenblad of aanrechtblad vervangen? Trekt u de kaart van een industriële of moderne keuken met warme accenten?

Welkom bij Inoxplus, uw rvs keukenexpert uit Vlaams-Brabant.

Keuken inox op maat

Inoxplus is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van inox spatwanden, wasbakken en werkbladen voor keukens. Onze vakmannen maken uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw persoonlijke wensen en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen uit roestvrij staal die een leven lang meegaan. Mat of satijnglans, strak of warm, design of functioneel? Bepaal zelf de look & feel van uw keuken want u kan eindeloos mixen & matchen met diktes, afwerkingen en uitsparingen.

Bent u een doe-het-zelver en weet u wel raad met een technische handleiding? Fantastisch, want u kiest à la carte hoe wij u kunnen helpen.

Waarvoor kan u Inoxplus bellen?

Inoxplus kiest voor een service met een plus

Op het afgesproken tijdstip komen wij ter plaatse voor een professionele opmeting. Juiste vormen en maten? Check, tijd voor actie! Wij maken een 3D-design dat in de smaakt valt en spelen kort op de bal tijdens het productieproces. Alle werken en deadlines worden nauwkeurig opgevolgd zodat wij een schitterend resultaat kunnen beloven binnen een korte periode van 4 weken. Heeft u nog vragen? Wij zetten de voordelen van een rvs keuken voor u met veel plezier op een rijtje.

Inoxplus bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in Vlaanderen en Wallonië, van Brussel en Antwerpen tot Leuven en Luik.

Op maat

Wij werken van start tot stop in lijn met uw wensen en verwachtingen.

Persoonlijk

Wij garanderen dat de zaakvoerder uw centraal aanspreekpunt is.

Service

Wij werken snel en efficiënt, zodat we een flexibele service kunnen garanderen.

Scherpe prijzen

Wij kiezen uitsluitend voor duurzaam materiaal tegen scherpe prijzen.

Wij verwezenlijken jouw project

Wil u samenwerken om uw project te realiseren? Neem gerust contact op of vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Vul het contactformulier in

Naam
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLNederlands