Professionals

Heeft u een nieuw keukenontwerp op tafel liggen met inox accenten? Zoekt u een ervaren leverancier of groothandel voor een inox keukenblad, spatwand en spoelbak? Op maat laten maken of liever standaard inox modellen kopen?

Welkom bij Inoxplus, een betrouwbare partner die alles kent van inox keukens.

Spoelbak, werkblad of spatwand uit inox

Inoxplus is een deskundige partner voor architecten, interieurarchitecten, schrijnwerkers en keukeninstallateurs die starten met een nieuwbouw- of renovatieproject. Wij willen u volledig ontzorgen van ontwerp tot realisatie en plaatsing. In de eerste plaats geven we gericht advies en maken we een analyse van uw mal of schets zodat we duurzame keukenoplossingen op maat van uw ontwerp kunnen aanreiken.

Staat er een grote opdracht in uw agenda of moet het inox snel geleverd worden? Dan kunnen wij op uw vraag standaardoplossingen aanbieden.

Waarvoor kan u Inoxplus bellen?

Inoxplus kiest voor een service met een plus

Op het afgesproken tijdstip komen wij ter plaatse voor een professionele opmeting. Juiste vormen en maten? Check, tijd voor actie! Wij maken een 3D-design dat in de smaakt valt en spelen kort op de bal tijdens het productieproces. Alle werken en deadlines worden nauwkeurig opgevolgd zodat wij een schitterend resultaat kunnen beloven binnen een korte periode van 4 weken. Heeft u nog vragen? Wij zetten de voordelen van een rvs keuken voor u met veel plezier op een rijtje.

Inoxplus bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in Vlaanderen en Wallonië, van Brussel en Antwerpen tot Leuven en Luik.

Op maat

Wij werken van start tot stop in lijn met uw wensen en verwachtingen.

Persoonlijk

Wij garanderen dat de zaakvoerder uw centraal aanspreekpunt is.

Service

Wij werken snel en efficiënt, zodat we een flexibele service kunnen garanderen.

Scherpe prijzen

Wij kiezen uitsluitend voor duurzaam materiaal tegen scherpe prijzen.

Wij verwezenlijken jouw project

Wil u samenwerken om uw project te realiseren? Neem gerust contact op of vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Vul het contactformulier in

Naam
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLNederlands