Over ons

Dimitri Gaune, de drijvende kracht achter Inoxplus …

Dimitri is een zelfstandige ondernemer die al jarenlang met beide voeten stevig in het vak staat. Hij bouwt dagelijks aan de uitstekende reputatie van Inoxplus, uw vaste partner voor elk keukenproject uit roestvrij staal. Inoxplus vertaalt uw keukendroom in een origineel ontwerp en heeft de juiste talenten om uw vraag te realiseren. Zowel particulieren als professionals uit Vlaanderen en Wallonië kunnen bij Inoxplus terecht voor renovaties en nieuwbouwinrichtingen.

“Inoxplus is een familiebedrijf. Het is fantastisch om dagelijks te kunnen rekenen op de jarenlange expertise van mijn vader André. ”

Met kennis van zaken zorgen wij dat u een streepje voor staat…

Inoxplus investeert in een ultramodern machinepark van meer dan 1000 m2 in Rotselaar, vlakbij Brussel. Onze ervaren vakmannen volgen de nieuwste trends in inox keukendesign en technologieën op de voet, maar dragen ambachtelijk handwerk hoog in het vaandel. Bent u benieuwd naar onze CNC-machines? Kom binnen, want wij zetten de deuren van ons atelier wagenwijd open.

Meer dan mooi

Een keuken moet meer zijn dan alleen maar mooi. Daarom denken wij ook aan het praktisch gebruikscomfort van uw keukenblad, spoelbak of spatwand.

Een gedreven kernploeg realiseert mooie projecten …

Inoxplus werkt met een gedreven team van 10 vakmannen die adviseren, tekenen, plooien, snijden, lassen, polieren en monteren met een hoge afwerkingsgraad. Een indrukwekkend resultaat binnen een korte periode van enkele weken? Daar streven we naar. Uw service begint met het geven van gericht advies en eindigt met een afwerking tot op de millimeter.

“Onze klanten van het eerste uur zijn nog altijd trouwe fans en daar zijn we trots op.”

Op maat

Wij werken van start tot stop in lijn met uw wensen en verwachtingen.

Persoonlijk

Wij garanderen dat de zaakvoerder uw centraal aanspreekpunt is.

Service

Wij werken snel en efficiënt, zodat we een flexibele service kunnen garanderen.

Scherpe prijzen

Wij kiezen uitsluitend voor duurzaam materiaal tegen scherpe prijzen.

Wij verwezenlijken jouw project

Wil u samenwerken om uw project te realiseren? Neem gerust contact op of vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Vul het contactformulier in

Naam
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLNederlands