Over ons

Geschiedenis

 

Inoxplus wordt gedragen door de gebroeders Gaune, zowel Dimitri als Olivier kunnen nu reeds terugblikken op de jarenlange ervaring die ze hebben opgedaan bij Engineering NV en Inoxytra NV. De gedrevenheid en de passie voor het ondernemen hebben, is doorgegeven door vader André.
 
Door beide firma’s te laten samengaan in inoxplus is niet alleen de know-how maar ook de continuïteit verzekerd die door de jaren heen is opgebouwd.

Werkwijze

 

Onze partners en personeel staan centraal in onze structuur en we zullen alles in het werk stellen tot ieders tevredenheid.
 
Offerte: Na een intake gesprek of mail maken we een vrijblijvende offerte rekening houdend met u eisen en de technische mogelijkheden.
 
Studiebureau: Indien wij u project mogen uitvoeren maken wij volgens ontwerp van de klant of eigen ontwerp onze productietekeningen.
 
Productie: Na u goedkeuring zal de atelier welke gedreven is door een 6-tal ervaren arbeiders uw stukken realiseren.
 
Plaatsing: eventueel kunnen wij specifiek onderdelen ter plaatse lassen of monteren.

Infrastructuur

Inoxplus bevind zich aan de voordeur van Brussel, ligt in de onmiddelijke omgeving van autosnelwegen en is daarom makkelijk te bereiken.
 
Inoxplus beschikt over een atelier van meer dan 1.000m² die haar toelaat alle bestellingen uit voeren met respect voor kwaliteit en termijnen. Tijdens een bezoek in onze werkhuizen zal uzelf kunnen constateren welke toegevoegde waarde onze medewerkers U kunnen bieden.